Retourneren & Omruilen

Wil je een artikel retourneren of omruilen? Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten. Hierna heb je nogmaals 14 dagen om je artikel retour te sturen. De kosten om het artikel te retourneren is voor eigen rekening. Bewaar alsjeblieft het verzendbewijs, aangezien wij niet aansprakelijk zijn voor verloren pakketten. 


HOE RETOURNEER/OMRUIL IK EEN ARTIKEL?
  1. Stuur een e-mail naar info@tinygiggles.nl o.v.v. je ordernummer.
  2. Vul het retourformulier op de achterzijde van jouw pakbon in en voeg het toe aan je pakket.
  3. Verpak de artikelen in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de onbeplakte en onbeschreven originele verpakking.
  4. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd bij een PostNL-punt of een andere lokale vervoerder zoals Bpost naar:
Tiny Giggles
Sufaxstraat 1
1363RH Almere
Nederland

Let op: Stuur je je pakket retour vanuit België of Duitsland? Dan vallen de retourkosten mogelijk hoger uit omdat de zending dan een internationale zending betreft.
  1. Omruilen: Zodra we je pakket hebben ontvangen, sturen we het vervangende artikel kosteloos naar je op.

-- of --

Je kunt ook retourneren via het modelformulier voor herroeping.


ARTIKEL BESCHADIGD OF VERKEERDE ARTIKEL GELEVERD
Neem dan direct contact met ons op uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst.


RETOURVOORWAARDEN
  • Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.
  • Stuur het artikel compleet (inclusief alle toebehorende items bij het artikel) retour in de originele staat en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking samen met een volledig ingevuld retourformulier.
  • Als je het artikel terugstuurt onder bovenstaande voorwaarden, dan wordt het aankoopbedrag inclusief de heen-verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort op je rekening.
  • De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Retourzendingen zijn voor eigen risico.

Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33