Ledikantlakens

Als ouder wil je het allerbeste voor je kindje. Het kiezen van de juiste ledikantlakens voor de kinderkamer kan een grote rol spelen bij het creëren van comfort en stijl in de slaapkamer van je kleintje. Bij Tiny Giggles bieden we een uitgebreide collectie ledikantlakens, perfect voor elke ouder op zoek naar kwaliteit en stijl.
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Primavera
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Primavera
(0)
€ 43,95
Prijs per set
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Salice
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Salice
(0)
€ 43,95
Prijs per set
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Feather
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Feather
(0)
€ 40,95
Prijs per set
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Eucalyptus
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Eucalyptus
(0)
€ 40,95
Prijs per set
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm Magnolia
Bamboom Ledikantlaken 110 x 140 cm + Kussensloop Magnolia
(0)
€ 40,95
Prijs per set

Als je binnenkort een kleintje verwacht, dan moet je nadenken over de inrichting van de babykamer. Eén van de belangrijke zaken die niet mag ontbreken is het ledikantlaken. Bij Tiny Giggles bieden we een ruime keuze aan ledikantlakens voor de kinderkamer. In deze tekst lees je meer over wat je moet weten bij de aanschaf van een ledikantlaken.
 

Waarom een ledikantlaken?

Een ledikantlaken in de wieg of het ledikant van je baby is belangrijk voor de hygiëne en het comfort van je kindje. Door het gebruik van een laken kan een matras namelijk minder snel vies worden, wat de gezondheid van je baby ten goede komt. Daarnaast is het prettig als het hoeslaken strak om het matras heen zit, waardoor je baby geen last heeft van plooien of hobbelige stukken stof onder zich. Bovendien is het uitzoeken van mooie ledikantlakens tegenwoordig heel eenvoudig dankzij de brede keuze die er tegenwoordig beschikbaar is.
 

De juiste maat

Het is belangrijk om te kijken naar de juiste maat ledikantlaken. Deze moet exact passen op het matras waarop de baby slaapt. Zo voorkom je dat de kleine zichzelf loswoelt en met blote benen in bed achterblijft. Bij Tiny Giggles vind je ledikantlakens die geschikt zijn voor standaard maten, maar we hebben ook ledikantlakens die passen bij afwijkende maten. Het is dus handig om voor de aankoop van het laken goed te kijken naar de maat van het matras.
 

De designs

Naast de juiste maat, is het uiteraard ook belangrijk dat je kiest voor een design waar jij blij van wordt! Bij Tiny Giggles hebben wij een ruime selectie aan ledikantlakens van verschillende materialen en designs. Wil jij bijvoorbeeld gaan voor een leuk borduurwerk of lekker zacht katoen? Of misschien houd je wel van vrolijke kleuren of een schattige print van diertjes. Er zijn volop mogelijkheden!
 

Onderhoud van het ledikantlaken

Als je investeert in mooie ledikantlakens voor de kinderkamer, dan wil je uiteraard ook lang genieten van je aankoop. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je de ledikantlakens moet onderhouden. In principe kunnen de meeste ledikantlakens gewassen worden op 60 graden. Het is hierbij van belang om eventuele ritsen of knopen vast te maken, zodat er geen beschadigingen ontstaan aan andere wasgoed. Ook is het goed om te weten dat ledikantlakens van katoen soms nog wat kunnen krimpen na de eerste wasbeurt.
 

Een verstandige keuze

Een ledikantlaken voor de kinderkamer is niet alleen mooi, maar het draagt ook bij aan de gezondheid van je kleine spruit. Met de juiste maat en design creëer je een sfeervolle en comfortabele slaapplek voor je baby. Bij Tiny Giggles vind je bovendien de mooiste ledikantlakens van goede kwaliteit.
 

Ledikantlaken kopen bij Tiny Giggles

Bij Tiny Giggles streven we naar het bieden van de hoogste kwaliteit producten die perfect aansluiten op de behoeften van ouders en hun kleintjes. Onze ledikantlakens zijn daar geen uitzondering op. Onze duurzame en trendy ledikantlakens zullen helpen om een gezellige en comfortabele slaapkamer te creëren voor je kleintje.

Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33