Kinderwagenspanners

Bij Tiny Giggles kun je de leukste kinderwagenspanners kopen. Onze spanners zijn niet alleen trendy en schattig, maar ook veilig en stimulerend voor je baby. Met een ruime keuze aan designs en de mogelijkheid tot personalisatie, vind je bij ons altijd een kinderwagenspanner die bij jou en je kindje past. Bestel eenvoudig en snel via onze website en ontvang je bestelling binnen enkele dagen thuis. Wacht niet langer en pimp jouw kinderwagen met een leuke kinderwagenspanner van Tiny Giggles!
Bright Starts Busy Birdies Autostoelspeeltje
Bright Starts Busy Birdies Autostoelspeeltje
(0)
€ 23,95
Prijs per stuk
Bright Starts Take Along Autostoelspeeltje
Bright Starts Take Along Autostoelspeeltje
(0)
€ 23,95
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner - Eend L40cm
Korting -13%
Heimess Kinderwagenspanner - Eend L40cm
(0)
€ 21,95 € 19,10
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner - Olifant L40cm
Korting -37%
Heimess Kinderwagenspanner - Olifant L40cm
(0)
€ 21,95 € 13,83
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner -Hartenbeer multikleur L40cm
Korting -37%
Heimess Kinderwagenspanner - Hartenbeer multikleur L40cm
(0)
€ 21,95 € 13,83
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner - Eend & Kikker L40cm
Korting -34%
Heimess Kinderwagenspanner - Eend & Kikker L40cm
(0)
€ 21,95 € 14,49
Prijs per stuk
Kleurrijke kinderwagenspanner van Heimess met treinen. Gemaakt van hout en voorzien van het GS keurmerk. Afmetingen circa 40 cm
Korting -12%
Heimess Kinderwagenspanner Trein L40cm
(1)
€ 21,95 € 19,32
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner Piraat 40cm
Korting -33%
Heimess Kinderwagenspanner Piraat L40cm
(0)
€ 22,95 € 15,38
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner Hartenbeer L40cm
Korting -40%
Heimess Kinderwagenspanner Hartenbeer L40cm
(0)
€ 21,95 € 13,17
Prijs per stuk
Heimess Kinderwagenspanner Auto's L40cm
Korting -12%
Heimess Kinderwagenspanner Auto's L40cm
(0)
€ 17,95 € 15,80
Prijs per stuk

Heb je ooit geprobeerd om een ​​uitje met je kleintje in de kinderwagen te maken en gemerkt dat ze snel verveeld raakten? Of misschien zijn ze gewoon gefascineerd door alles om hen heen en willen ze alles aanraken. Dat is waarom kinderwagenspanners zo'n geweldige uitvinding zijn! Ze houden je kleintje bezig en geboeid terwijl je onderweg bent. Bij Tiny Giggles hebben we een breed scala aan kinderwagenspanners die niet alleen stimulerend en leuk zijn voor je kleintje, maar ook stijlvol en duurzaam.

Waarom een kinderwagenspanner?

Een kinderwagenspanner is niet alleen een leuke toevoeging aan de kinderwagen, maar heeft ook vele voordelen. Ten eerste kan een kinderwagenspanner de aandacht van je baby trekken, waardoor ze afgeleid worden en zich minder snel gaan vervelen tijdens de wandeling. Dit kan huilen en ongemak verminderen en je kleintje kan heerlijk relaxed blijven.

Daarnaast stimuleert een kinderwagenspanner ook de zintuigen en de ontwikkeling van je baby. Veel kinderwagenspanners hebben kleurrijke vormen en texturen, die je baby kunnen helpen om te leren grijpen, voelen en verkennen. Dit helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek en sensorische vaardigheden.
 

Tips voor de perfecte kinderwagenspanner

Nu je de voordelen van een kinderwagenspanner kent, wil je natuurlijk de perfecte voor je kleintje vinden. Hier zijn een paar tips die je daarbij kunnen helpen:

  1. Veiligheid staat voorop: Controleer altijd of de kinderwagenspanner voldoet aan de veiligheidsnormen. Kies er een met stevige materialen die niet gemakkelijk kunnen breken, en controleer of er geen kleine onderdelen zijn die los kunnen komen en verstikkingsgevaar kunnen opleveren.
  2. Kleurrijk en interessant: Kies een kinderwagenspanner met verschillende kleuren en patronen, zodat je baby gestimuleerd wordt om te ontdekken. Kies ook voor interessante texturen, zoals knisperend plastic of zachte stoffen, die de tastzin van je baby prikkelen.
  3. Compatibiliteit: Controleer of de kinderwagenspanner goed past op jouw specifieke kinderwagenmodel. Sommige kinderwagens hebben speciale bevestigingspunten voor accessoires zoals een kinderwagenspanner. Zorg ervoor dat de spanner goed vastgemaakt kan worden zonder te verschuiven.
  4. Onderhoudsgemak: Baby's kunnen behoorlijk rommelig zijn, dus kies een kinderwagenspanner die gemakkelijk schoon te maken is. Afneembare en wasbare onderdelen kunnen een groot pluspunt zijn!
  5. Ontwerp: Kinderwagenspanners zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen. Kies een spanner die bij jou en je kind past, bijvoorbeeld met leuke diertjes of felle kleuren. Het toevoegen van een vleugje persoonlijkheid aan de kinderwagen maakt het wandelen net iets leuker.
 

Kinderwagenspanners kopen bij Tiny Giggles

Bij Tiny Giggles begrijpen we hoe belangrijk het is om je kleintje bezig en geboeid te houden terwijl je onderweg bent. Daarom hebben we een uitgebreide collectie kinderwagenspanners die niet alleen veilig en duurzaam zijn, maar ook stijlvol en leuk. Met onze kinderwagenspanners kan je kleintje genieten van hun wandelingen terwijl ze spelen en leren.

Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33