Babynestjes

Als ouder zijnde wil je natuurlijk het beste voor je kleintje. Van aankleding tot slaapcomfort, alles moet tot in de puntjes kloppen. Een babynestje kan hier een essentieel onderdeel van uitmaken. Tiny Giggles biedt een breed assortiment aan babynestjes die niet alleen erg comfortabel zijn maar ook nog eens een lust voor het oog!
BimbiDreams Babynest - Cottage
BimbiDreams Babynest - Cottage
(0)
€ 79,95
Prijs per stuk
BimbiDreams Babynest - Africa
BimbiDreams Babynest - Africa
(0)
€ 79,95
Prijs per stuk
BimbiDreams Babynest - Zebra
BimbiDreams Babynest - Zebra
(0)
€ 79,95
Prijs per stuk
BimbiDreams Babynest - Flamingo
BimbiDreams Babynest - Flamingo
(0)
€ 79,95
Prijs per stuk
BimbiDreams Babynest - Wonderland
BimbiDreams Babynest - Wonderland
(0)
€ 79,95
Prijs per stuk
BimbiDreams Babynest - Kenia
BimbiDreams Babynest - Kenia
(0)
€ 79,95
Prijs per stuk

Een babynestje kan een essentieel onderdeel zijn in de verzorging van je baby. Dankzij de multifunctionaliteit kan het zorgen voor een gevoel van geborgenheid en veiligheid voor de baby maar ook voor de ouders. Bij Tiny Giggles vind je een ruim assortiment aan babynestjes van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan garant voor een uitstekende klantenservice en snelle levertijden. Wacht dus niet langer en bestel jouw babynestje vandaag nog!
 

Wat is een babynestje precies?

Een babynestje is eigenlijk niets anders dan een zacht matrasje waar je baby op kan liggen. Dit matrasje zit in een omhulsel dat meestal gemaakt is van zacht katoen of polyester. Dit omhulsel heeft ook vaak een opstaande rand die ervoor zorgt dat je kindje niet snel uit het babynestje zal rollen. Het voordeel van een babynestje is dat het gemakkelijk te verplaatsen is en het in veel verschillende situaties gebruikt kan worden. 
 

Waarom zou je een babynestje gebruiken?

Een babynestje is multifunctioneel. Je kan het als extra slaapplekje gebruiken naast of in het bed van de ouders. Maar ook in de woonkamer kan een babynestje handig zijn als je kleintje even tussendoor in slaap valt. De opstaande rand kan namelijk zorgen voor een gevoel van geborgenheid waar baby's zich prettig bij voelen. Daarnaast is het dankzij het lichte gewicht ideaal om mee te nemen op visite of op reis. 

Een babynestje kan ook bijdragen aan de fysieke ontwikkeling van je kindje. Het ligt namelijk op een zachte ondergrond wat goed is voor de motorische ontwikkeling en het oefenen van de nek- en rugspieren. 

 

Waar moet je op letten?

Bij het kopen van een babynestje zijn er een aantal zaken waar je op moet letten:

Veiligheid

Veiligheid staat natuurlijk voorop als het gaat om jouw kleintje. Zorg ervoor dat het babynestje voldoet aan de veiligheidseisen en gebruik het alleen onder toezicht.

Comfort

Een babynestje moet comfortabel zijn voor jouw kleintje. Let er daarom op dat het nestje voldoende stevigheid biedt en niet te zacht is.

Maat

Babynestjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kies een babynestje dat past bij de lengte van jouw kleintje.

Materialen

Let bij het kopen van een babynestje ook op de materialen. Zijn ze hypoallergeen en ademend? Hierdoor voorkom je irritaties en oververhitting.
 

Babynestjes kopen bij Tiny Giggles

Tiny Giggles is de uitgelezen plek om babynestjes te kopen. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende merken en modellen. Zo is er voor iedere ouder wel een babynestje dat bij hun smaak en interieur past. Daarnaast zijn alle babynestjes gemaakt van hoogwaardige materialen die tegen een stootje kunnen. 

Bovendien kan je bij Tiny Giggles ook nog eens rekenen op een uitstekende klantenservice. Heb je vragen of opmerkingen? Dan staat het team van Tiny Giggles altijd voor je klaar. Ook hanteren wij snelle levertijden waardoor jij niet lang hoeft te wachten voordat jouw babynestje bezorgd wordt.

 

Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33