JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo is een Zweeds designbedrijf dat houten speelgoed voor kinderen, meubels en decoraties voor kinderkamers produceert en verkoopt. We combineren Scandinavisch design met een leuk en speels hart met unieke patronen en eigentijdse kleuren.
 

Kinderen in hart en nieren

Het bedrijf is een familiebedrijf opgericht in 1993 door de echtgenoten Eva en Calle. Ze delen een passie voor ontworpen en handgemaakt kinderspeelgoed en decoraties. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en tegenwoordig wordt de JaBaDaBaDo-collectie verkocht in Scandinavië en Europa.

Bij JaBaDaBaDo zullen we altijd kinderen in hart en nieren zijn; we worden gedreven door onze liefde voor de kleintjes. Onze filosofie blijft gebaseerd op ons kernconcept; om hoogwaardige en leuke producten te ontwerpen die de ontwikkeling, speelsheid en verbeeldingskracht van kinderen ondersteunen en een gevoel van plezier en geluk brengen in hun kleine magische wereld.

Al onze producten zijn in eigen huis ontworpen en geproduceerd met zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit. Een groot deel van de collectie is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en katoen. Materialen die voldoen aan de kwaliteitseisen van ouders en ervoor zorgen dat het speelgoed meegaat voor de volgende generatie om te koesteren en lief te hebben.

De producten zijn gemaakt met veel passie en innovatie zodat ze leuk en functioneel zijn, spannende vormen en innovatieve patronen hebben.

We komen nooit zonder nieuwe ideeën te zitten en onze ontwerpers zijn constant bezig met het maken van nieuwe mooie producten. De familie JaBaDaBaDo groeit met de toekomst mee.
 

JaBaDaBaDo Collectie bij Tiny Giggles

Bij Tiny Giggles hebben wij een schattige collectie nachtlampjes van JaBaDaBaDo.
 

 


Jabadabado Nachtlamp Walvis
Korting -29%
Jabadabado Nachtlamp Walvis
(0)
€ 31,99 € 22,71
Prijs per stuk

Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33