Olala Boutique

Maak het dagelijks leven gemakkelijker voor ouders

Olala Boutique, fabrikant van kinderverzorgingsproducten, biedt een reeks artikelen aan die speciaal zijn ontworpen door ouders en geïnspireerd zijn door situaties uit de praktijk met hun kinderen. De creaties van Olala Boutique zijn ontworpen om het dagelijks leven voor ouders gemakkelijker te maken.

Franse ontwerpers maken elk product waarbij het vroege leren en de onafhankelijkheid van kinderen voorop staan in hun bedoelingen. Elk concept is goedgekeurd door een groep van 18 moeders voordat het definitief werd gelanceerd. Producten worden vervaardigd in overeenstemming met Europese normen en standaarden.

De kwaliteit van de gebruikte materialen, de zorg die wordt besteed aan het ontwerp en de productie, de duurzaamheid, ons respect voor normen en voorschriften en het vermakelijke aspect van elk object gepresenteerd in een aantrekkelijke verpakking, maakt deel uit van het merk-DNA van Olala Boutique.

Onze creativiteit lijkt veel op die van een kind: eindeloos; en aangezien hun behoeften nooit stoppen met evolueren, begeleidt Olala Boutique de lancering van elk nieuw product. We hopen het dagelijkse leven van uw kinderen nieuw leven in te blazen en het uwe gemakkelijker te maken.
 

Olala Boutique Collectie bij Tiny Giggles

Bij Tiny Giggles hebben wij een schattige collectie van Olala Boutique.

 


Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33