1 / 8  Bezig met laden...
  • local_shipping VOOR 13:00 BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN
  • euro_symbol GRATIS VERZENDING VANAF €39 (NL) OF €59 (BE/DE)
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
  • local_shipping VOOR 13:00 BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN
  • euro_symbol GRATIS VERZENDING VANAF €39 (NL) OF €59 (BE/DE)
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
   1  2 3 4 5  

Baby servies en bestek

Wanneer baby's overstappen van melkvoeding naar vaste voeding, wil je het juiste servies en bestek hebben. Op deze jonge leeftijd hebben baby's een zacht en gevoelig tandvlees. Daarom zijn ronde, zachte lepeltjes de ideale keuze om vaste voeding aan de kleintjes te geven. Zoek naar lepels met een ergonomisch ontworpen handvat dat comfortabel in de hand ligt.
 

Servies en bestek voor peuters

Als je een leergierige peuter hebt, maak je dan klaar voor een wilde, rommelige, maar zeer spannende rit! Ze zullen alles zelf willen doen, dus is het belangrijk om het juiste servies te krijgen! Koop bestek zoals een vork, lepel en kindveilig mes met makkelijk vast te houden, gebogen steel. Ze zijn ontworpen om het zelfstandig eten makkelijker te maken. Servies met anti-slip aan de onderkant of een sterke zuigvoet zorgt voor minder rommel. Om het eten leuk te maken, kies servies in leuke kleuren.
 

Training Bekers

Peuters zullen ook zelf willen leren drinken. Trainingsbekers of -flesjes zijn handig voor deze overgang. Voor de jongste peuters zullen de handvatten het gemakkelijk maken om de beker vast te houden. De trainingsbekers zijn ook verkrijgbaar met tuitjes of rietjes om de leerstappen gemakkelijker te maken. Naarmate de peuter ouder wordt, zoek dan naar trainingsbekers zonder handvatten en een 360° drinkrand. Het drinken van overal rond de rand, zoals bij een normale beker, helpt de normale spierontwikkeling in de mond van een kind te ontwikkelen. Deze bekers gaan automatisch dicht wanneer het kind stopt met drinken.

Zorg ervoor dat de producten BPA-vrij zijn. Ook kunt u de producten die geschikt zijn voor in de vaatwasser en/of magnetron.


Laatst door jou bekeken

Tiny Giggles maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.