1 / 2  Bezig met laden...
  • local_shipping VOOR 13:00 BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN
  • euro_symbol GRATIS VERZENDING VANAF €39 (NL) OF €59 (BE/DE)
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
  • local_shipping VOOR 13:00 BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN
  • euro_symbol GRATIS VERZENDING VANAF €39 (NL) OF €59 (BE/DE)
  • check ONLINE VEILIG & SNEL BETALEN
   1  2  

Tafelhoek en tafelrand bescherming

Bij Tiny Giggles hebben wij een groot assortiment veiligheidsartiekelen zoals tafelhoek en tafelrand beschermers in allerlei leuke kleurtjes.  De beschermers voorkomen blessures als je kindje zich tegen de tafelhoek stoot. 
De hoekbeschermers zijn gemaakt van zacht rubber foam en kunnen makkelijk bevestigd worden met dubbelzijdig tape die er bijgeleverd wordt. De tape geeft uitstekende hechting maar geeft geen beschadiging aan de meubelen en is naderhand eenvoudig te verwijderen.
De tafelhoekjes kunnen worden afgeveegd met een vochtige doek. Het schuim is waterdicht en flexibel. Indien nodig kunnen de beschermers op maat worden geknipt. Het schuim moet worden aangebracht op een droog, schoon en vetvrij oppervlak. 
 

Draaistopcontact

Het draaistopcontact is eenvoudig in het stopcontact te monteren en zorgt ervoor dat een kind moeilijker voorwerpen in het stopcontact kan steken. De stopcontactbeveiliger kan in alle Nederlandse stopcontacten worden gebruikt. De draaistopcontact is zowel voor randgeaarde als voor normale stopcontacten geschikt. Het bevestigen gaat door middel van een dubbelzijdige tape.
 

Deurstoppers

De deurstoppers zorgen dat de deur niet helemaal dicht kan zodat een vinger er niet tussen komt. Zij zijn gemaakt van schuim en beschadigd dus de deur niet. Plaats deze klem bescherming boven de deurklink of bovenaan de deur zodat kinderen er niet zelf bij kunnen. 
 
Bekijk onze veiligheidsartikelen!


Laatst door jou bekeken

Tiny Giggles maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.