Franck & Fischer

Franck & Fischer is eenvoudig Deens design met kleuren geïnspireerd door de natuur. Het DNA van hun ontwerp is een grafische interpretatie van verschillende dieren in de wereld. De dieren komen voor in het speelgoed en interieurproducten, en is een must voor de designbewuste familie. Elk product heeft een duidelijke Scandinavische uitstraling en is vervaardigd met een hoge focus op elk detail. Zo gaan functionaliteit en speelwaarde hand in hand met een modern design.
 

”Design for kids – made with care”

Franck & Fischer gebruikt gecertificeerd biologisch katoen voor alle speelgoed en interieurproducten. Biologisch katoen wordt geproduceerd zonder pesticiden en insecticiden. Zij hebben een nauwe en persoonlijke relatie met hun leveranciers en "Design for kids - made with care" is de fundamentele waarde in de samenwerking. De leveranciers zijn GOTS- en SEDEX-gecertificeerd. Dit garandeert ook dat onze klanten producten van hoge kwaliteit ontwerpen, die op een verantwoorde manier worden geproduceerd.
 

Franck & Fischer Collectie bij Tiny Giggles

Bij Tiny Giggles hebben wij een stijlvolle collectie van Franck & Fischer en alle slabbetjes is natuurlijk GOTS gecertificeerd.

 
 


Bezig met laden...
Franck & Fischer Slab Lange Mouw Groen Sterretje
Korting -24%
Franck & Fischer Slab Lange Mouw Groen Sterretje
(0)
€ 24,95 € 18,95
Prijs per stuk

Laatst door jou bekeken

Meest bekeken producten

Contact

Tiny Giggles
T: +31 (0)618 756 516
E: info@tinygiggles.nl
KvK nummer: 71475117
BTW nummer: NL002512229B33